Bestellen & Verzending

Bestellen

Het is mogelijk om via onze webshop onze items te bestellen. Elke dag zullen er weer nieuwe producten bij komen. U kunt niet alleen via onze webshop bestellen, maar ook via ons instagram account (@things_to_love_amersfoort) of ons Vinted-account (@things.to.love). U kunt voor vragen altijd bij ons terecht via het contactformulier. Voor nog een snellere response raadpleeg ons instagram account waar we 24/7 online jouw vragen kunnen beantwoorden. 

Verzending

Als je leuke items op onze webshop hebt gevonden kun je kiezen uit verschillende verzendopties, namelijk; gratis afhalen, laten verzenden als brievenbus post of verzenden als pakket.

 

Als je kiest voor het gratis afhalen van jouw bestelling, kun je bij ons terecht van maandag t/m zondag op het Sint Jorisplein 30 in Amersfoort. Je zult een melding krijgen als jouw pakket klaar staat. Hiervoor geldt vòòr 16:45 besteld, dan ligt het pakket binnen 15 minuten voor je klaar en ná 17:00 besteld de volgende werkdag ophalen vanaf 10:00. 

 

Als u kiest voor brievenbus pakket of het pakket, zullen wij binnen een werkdag het product voor u verzenden. Of het als een brievenbus pakket of een pakket kan worden verzonden hangt af van het formaat.. De verzending zal 1-2 werkdagen duren nadat het verzonden is. Het kan zal in deze periode wel drukker zijn bij onze pakketservices dus het kan zijn dat er vertraging op loopt.