Welkom bij Things to Love!

 

Het  adres voor mooie, leuke, unieke en kwalitatief  goede 2e hands kleding & woonaccessoires in Amersfoort.

Hiermee weet ze niet alleen de collectie van Thing to Love  up-to-date en origineel te houden, ze geeft haar klanten waardevolle en eerlijke adviezen en pakt desgevraagd altijd iets uit de rekken dat (alhoewel je het zelf misschien nooit had uitgezocht) past en ook nog eens heel goed staat.

In de winkel in Vathorst hangt een zeer gevarieerd en steeds veranderend aanbod dames- en herenkleding (de collectie wordt bijna dagelijks aangevuld met wel 25 nieuwe items). Dus de moeite waard om regelmatig de winkel te bezoeken.  De merken die we verkopen zijn  van Tommy Hilfiger, G-star maar ook Zara en H&M. Kinderkleding bieden we alleen merkkleding aan, zoals Tommy, Nik & Nik, Ralph Lauren en Vingino.

Van klassiek tot trendy,  sportief tot chique en casual tot origineel. Met één overeenkomst het is nog in goede staat. Ook verkopen we schoenen, tassen, riemen, sieraden en diverse andere accessoires & niet te vergeten onze interieur items, zoals kaarsen, vazen gouden ornamenten en nog veel meer. 

 

In onze winkel op het Sint Jorisplein verkopen wij uitsluitend merkkleding!


Een bezoekje aan Things to Love  is absoluut de moeite waard, Helaas momenteel niet mogelijk, door Corona sluiting maar online uiteraard wel. Kijk in onze webshop of ons Vinted account. We hebben elke week weer heel veel nieuwe items! 


Kijk even op de pagina INNAME voor de details over het brengen van kleding.

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.