Welkom bij Things to Love!

 

Het  adres voor mooie, leuke, unieke en kwalitatief  goede 2e hands kleding & woonaccessoires in Amersfoort.

Helaas komt er (voorlopig) een eind aan ons avontuur in Vathorst. Het winkelpand waar wij nu inzitten is per 1 oktober verhuurd. In de maand september blijven we nog open voor verkoop, maar helaas nemen we geen kleding meer in. Mocht je nog merkkleding hebben dan kun je die nog wel inleveren. We kunnen deze namelijk nog verkopen in onze winkel op het Sint Jorisplein.

 

En met onze winkel op het Sint Jorisplein gaan we een nieuw avontuur aan in het voormalige Bershka pand op Sint Jorisplein nr. 30.

Daar zijn we vanaf 18 september open!


In onze winkel hangt een zeer gevarieerd en steeds veranderend aanbod dames- en herenkleding (de collectie wordt bijna dagelijks aangevuld met wel 25 nieuwe items). Dus de moeite waard om regelmatig de winkel te bezoeken.  De merken die we verkopen zijn  van Tommy Hilfiger, G-star, Scotch & Soda, Vanilia en Anna van Toorn.

Van klassiek tot trendy,  sportief tot chique en casual tot origineel. Met één overeenkomst het is nog in goede staat. Ook verkopen we schoenen, tassen, riemen, sieraden en diverse andere accessoires & niet te vergeten onze interieur items, zoals kaarsen, vazen gouden ornamenten en nog veel meer. 


Een bezoekje aan Things to Love  is absoluut de moeite waard, 


Kijk even op de pagina INNAME voor de details over het brengen van kleding.

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.